Succesvol vindbaar op internet

Uw online presentatie is vaak de eerste, zeker belangrijkste indruk die een potentiële klant van uw bedrijf krijgt. Daarom biedt Muurstraat een helpende hand aan ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien. “We moeten online vindbaar zijn, we moeten op sociale media, de website moet er gelikt uit zien.” Veel moet, maar veel kost tijd en middelen. Waar begint u als ondernemer?

Wat is SEO?

Naast kennis van social media beheer en ontwikkelingstechnieken voor uw volgende website, heeft Muurstraat ervaring in huis om zich de juiste partner te noemen voor uw online vindbaarheid. Online vindbaarheid, doormiddel van SEO en SEA, is een verhaal wat niet over één nacht ijs gaat; dit moet maandelijks, soms zelfs wekelijks, worden bijgehouden en gemonitord. Uw vindbaarheid is namelijk afhankelijk van het algoritme van zoekmachines als Google en Bing, bij een wijziging kunt u pardoes van de eerste naar de laatste pagina schieten. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Bij een SEO (Search Engine Optimalisation) traject analyseren wij goed naar uw website. We kijken naar de inhoud van de site, maar ook naar de achterliggende techniek. Daarnaast zoeken we voor u uit wat de meest gebruikte termen zijn om niet alleen uw bedrijf, maar ook uw concurrenten te bereiken via zoekmachines. Deze data combineren wij, om zo een strategie uit te zetten voor uw bedrijf.

Vervolgens spreken wij samen met u de opties door, organische vindbaarheid of betaalde vindbaarheid, om vervolgens uw website bij uw doelgroep op het bordje voor te schotelen.

Contact over SEO?

Naam dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag online verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 0623119987. Toch liever mailen? Geen probleem, dit kan naar afspraakje@muurstra.at!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://muurstraat.com/wp-content/uploads/2019/03/banner-1.jpg);background-size: contain;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}