Non-profit: Huisstijl, Webdesign & Socials voor Eerste Hulp Bij Leren

Wij hebben iets gaafs te melden! Eind vorige maand heeft Muurstraat Marketing de website en huisstijl van Eerste Hulp Bij Leren onder handen mogen nemen, om daarnaast ook de social media in beheer te nemen. Wat maakt deze klant zo bijzonder? We vertellen je graag meer.

 

Muurstraat Marketing maakt al sinds 2014 websites en huisstijlen. Je kunt zeggen dat het daardoor een routine klus is geworden. Dit hebben we al voor een mooi aantal bedrijven en organisaties mogen doen, maar ons project voor Eerste Hulp Bij Leren steekt hier met kop en schouders bovenuit. Niet alleen vanwege de creatieve vrijheid die wij als organisatie kregen, maar ook door het doel van Eerste Hulp Bij Leren. Het bedrijf is namelijk ooit opgericht om jongeren een nieuwe kans te geven, of dit nu op onderwijs gebied is of op persoonlijk niveau.

Begeleiding op maat

Eerste Hulp Bij Leren verzorgd bijles en studiebegeleiding voor basisscholieren en middelbare scholieren, maar begeleid daarnaast een groep jongeren tussen de 16 en 40 jaar die door omstandigheden niet het ‘normale’ onderwijs hebben kunnen volgen. Er kan sprake zijn van drugsproblematiek, aanraking met justitie of een vervelende thuissituatie. Eerste Hulp Bij Leren zet zich in voor deze groep en begeleid ze op weg naar een herintreding in de maatschappij. Dit gebeurt met kleine stappen; waar de ene deelnemer juist wordt ondersteund bij het beter leren beheersen van de Nederlandse taal, kan de ander worden geholpen met het behalen van zijn rijbewijs.

Non-profit

Muurstraat vond dit zo’n mooi initiatief, dat wij onze diensten non-profit hebben aangeboden. Hierdoor kan Eerste Hulp Bij Leren verder groeien en steeds meer jongeren helpen met het behalen van persoonlijk succes. Wij wensen Eerste Hulp Bij Leren veel succes met de nieuwe website, de nieuwe kaartjes en de toekomst!

Visitekaartjes Eerste Hulp Bij Leren

Joran-Lars Busscher

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://muurstraat.com/wp-content/uploads/2019/04/bannerartikel.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}