Online succes met de LinkedIn bedrijfspagina

Beschikt jouw project of onderneming al over een LinkedIn bedrijfspagina? Waarschijnlijk wel, maar heb je er nooit actief aandacht aan besteedt. En dat is zonde! Dit is namelijk de perfecte kans om jouw bedrijf op hét B2B sociale netwerk te positioneren.

Hoogste tijd voor een paar stevige tips om LinkedIn maximaal in te zetten voor jouw organisatie. Hoe bereik je bijvoorbeeld de juiste doelgroep, welke functies kent LinkedIn en wat is een Showcase Pagina?

De 4 elementen van een LinkedIn Bedrijfspagina.

De mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn zijn de afgelopen jaren uitgebreid. LinkedIn ontwikkelde zelf een infographic om nieuwe en bestaande gebruikers wegwijs te maken, waarin ze de vier belangrijkste functies van het platform hebben uitgelicht: de pagina, het plaatsen van updates, showcases en de pagina statistieken.
We hebben de Infographic voor je vertaald en onze eigen input toegevoegd, om je nog verder te kunnen helpen!

Sta jij na het zien van deze infographic nu te trappelen om een vliegende start te maken met jouw LinkedIn bedrijfspagina? Neem contact met ons op! We vertellen je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van LinkedIn Marketing en de kansen die LinkedIn Marketing bieden voor jouw project of onderneming.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://muurstraat.com/wp-content/uploads/2019/04/IMG_8892-e1554718904220.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}