Overzicht AdWords Campagne - Muurstraat

Voordelen van SEA

SEA brengt meerdere voordelen met zich mee, onder andere de korte tijdspan waarop resultaten kunnen worden geboekt. Daarnaast heb je mooi inzicht in je bezoekersverkeer via de campagne of organische zoekwoorden. Nog enkele voordelen:

  • SEA werkt vanaf dag 1.
  • Inzicht in de relatie tussen bezoek en conversie met statistieken.
  • Direct de eerste positie, met of zonder SEO, binnen zoekmachines.
  • Doelgroep targetting laat je oninteressante gebruikersgroepen uitsluiten.

 

Google Analytics - Muurstraat

Search Engine Advertising (SEA) voor uw website of webshop

Zoekmachine Advertenties (SEA)

SEA, is het vaak onderbelichte broertje van SEO. Waar SEO langere tijd nodig heeft om resultaat te genereren en meer werkzaamheden vereist, is SEA vooral een goede, snelle oplossing. Search Engine Advertising, zoals het voluit heet, zorgt er voor dat uw website gepromote wordt op bepaalde zoektermen. Vaak gaat hier een zoektermen onderzoek aan vooraf en wordt dit in samenwerking met SEO uitgevoerd.

De kosten van SEA zijn vaak hoger dan die van SEO, naast het feit dat het geen permanent resultaat oplevert; wanneer u niet langer gebruik maakt van de advertenties, kan de domeinnaam zijn positie verliezen. Voor het promoten van producten in een webshop of landingspages is dit echter uitermate geschikt, omdat het meer oplevert dan kost in de meeste gevallen. Hierbij is het zogenaamde ‘conversie ratio’ een belangrijk gegeven.

Adverteren op zoekmachines is door de jaren enorm veranderd. Tegenwoordig biedt Google verschillende mogelijkheden aan om een product of website tegen te betaling te laten zien, bijvoorbeeld doormiddel van Google Shopping of het bekende AdWords. Meer informatie over welke vorm van Search Engine Advertising het meest interessant is voor uw bedrijf? Vul het onderstaande formulier in en wij gaan graag met u in gesprek.

Informatie over SEA

Search Engine Advertising (SEA)

De kracht van SEA maximaal inzetten
voor uw onderneming?

SEO Icon - Muurstraat
Zoekmachine optimalisatie
(SEO)
Het maximaal vindbaar maken van uw website doormiddel van slimme technieken en optimalisatie.
SEA icon - Muurstraat
Zoekmachine Advertenties
(SEA)
Adverteren op de juiste zoekwoorden om maximale vindbaarheid te garanderen.
Social Icon - Muurstraat
Social Media
beheer
In contact blijven met uw klantenkring en nieuwe klanten aantrekken, gemakkelijk & vertrouwd uitbesteedt.