Voordelen van Linkbuilding

Linkbuilding is iets waar je actief mee bezig moet zijn, wil je het goed doen. Het is een wirwar van ‘ik doe voor jou, jij voor mij’, iets waar de meeste ondernemers niet op zitten te wachten. Daarom kan Muurstraat hier de uitkomst voor bieden, doormiddel van het uitbesteden van Linkbuilding. Enkele voordelen:

• Een hogere domein autoriteit

• Hoger in de ranking bij zoekmachines als Google, Bing, Yahoo.

• Meer traffic door een hogere online betrouwbaarheid.

• Linkbuilding zelf kan erg lucratief zijn.

Meer verwijzend verkeer naar uw internetpagina

Linkbuilding voor uw website?

Linkbuilding is het verwerven van vermeldingen op andere sites om op die manier meer online autoriteit op te bouwen. Vaak zitten deze sites in dezelfde branche of hebben ze dezelfde doelgroep. Wanneer dit goed gebeurt, zal de website waar naar doorverwezen wordt stijgen in de zoekresultaten.

Dit komt omdat Google zogenaamde doorverwijzingen meeneemt in hoe zij domeinen waarderen. Domeinen, websites, worden door Google namelijk gezien als niks meer of minder dan een bron van informatie. Hoe vaker deze bron vermeldt wordt, hoe betrouwbaarder hij zal zijn en hoe relevanter, aldus Google. Hoe relevanter en kwalitatiever de vermelding, link, naar de site, des te sneller de autoriteit van je website zal toenemen!

Linkbuilding is een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie (SEO), omdat het de autoriteit van het domein verhoogt. Door dit te combineren met technische optimalisatie van de website of pagina, een uitgekiende zoekwoorden strategie en voldoende content kan je domein stijgen in de waardering bij Google. Linkbuilding is een tijdrovende klus maar zeker de moeite waard, zo pak je uiteindelijk die nummer #1 positie binnen de zoekmachine!

Meer informatie over hoe je domein momenteel geïndexeerd wordt door zoekmachines? Vraag de gratis domein-scan aan van Muurstraat en wij geven je inzicht in je huidige posities en hoe je deze kunt verbeteren. Gratis en voor niks, mooier wordt het niet.

Gratis domein-scan

Linkbuilding

De kracht van linkbuilding maximaal inzetten
voor uw onderneming?

SEO Icon - Muurstraat
Zoekmachine optimalisatie
(SEO)
Het maximaal vindbaar maken van uw website doormiddel van slimme technieken en optimalisatie.
SEA icon - Muurstraat
Zoekmachine Advertenties
(SEA)
Adverteren op de juiste zoekwoorden om maximale vindbaarheid te garanderen.
Social Icon - Muurstraat
Social Media
beheer
In contact blijven met uw klantenkring en nieuwe klanten aantrekken, gemakkelijk & vertrouwd uitbesteedt.