SEO Check - muurstraat

Wat is website migratie?

Het grootste voordeel van SEO, zoekmachine optimalisatie, ten opzichte van SEA, adverteren in zoekmachines, is het verkrijgen van bezoekers zonder hier voor te hoeven betalen. Echter is dat niet het enige voordeel dat SEO met zich meeneemt:

  • Het bereiken van de juiste mensen, met de juiste zoekwoorden, de juiste landingspagina’s.
  • Gemakkelijk uitrollen van marketing-campagnes met een pull-functie.
  • Het verhogen van online conversie, bij bijvoorbeeld webshops of e-commerce gerichte bedrijven.
  • Een waardevollere lead of prospect binnen halen dan bij een slechte targeting.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor uw bedrijf

Website migratie.

Kiezen voor een nieuw webdesign of andere hostingpartij kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw online vindbaarheid. Dit soort stappen noemen we ‘website migratie’, simpelweg omdat de website zich verplaatst. Verandering van domeinnaam, hostingpartij of een andere vormgeving van de website kan u doen zakken in de zoekresultaten als dit niet goed wordt uitgevoerd. Dit heeft voor een groot deel te maken met hoe Google zijn algoritme inricht, lees meer:

SEO, de achterliggende techniek voor online vindbaarheid, staat voor Search Engine Optimalisation. Dit is niks anders dan een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die gedaan kunnen worden om een website of webshop maximaal vindbaar te maken binnen zoekmachine als Google, Bing of Yahoo.

Dit kan gebeuren doormiddel van het toevoegen van alt-tags aan afbeeldingen, het optimaliseren van de laadsnelheid van de website of door het schrijven van teksten die gefocust zijn op bepaalde zoekwoorden. Deze technieken samen vormen SEO en maken zo uw website beter vindbaar voor een eventuele klant of relatie. Dit kan tevens lokaal worden ingericht, waardoor nieuwe klanten uit bijvoorbeeld Emmen u eerder bereik dan de concurrent.

Meer weten over de impact die de migratie van uw website kan hebben op uw positie in de zoekresultaten, uw vindbaarheid, of uw website? Vul het onderstaande formulier in en ontvang een gratis migratie-consult, lekker!

Gratis migratie-consult

SEO // SEA // SOCIAL

Klaar voor website migratie?

SEO Icon - Muurstraat
Zoekmachine optimalisatie
(SEO)
Het maximaal vindbaar maken van uw website doormiddel van slimme technieken en optimalisatie.
SEA icon - Muurstraat
Zoekmachine Advertenties
(SEA)
Adverteren op de juiste zoekwoorden om maximale vindbaarheid te garanderen.
Social Icon - Muurstraat
Social Media
beheer
In contact blijven met uw klantenkring en nieuwe klanten aantrekken, gemakkelijk & vertrouwd uitbesteedt.