Krijg inzicht

SEO Check - muurstraat
Ontdek hoe Google jouw website ziet!

Gratis SEO scan

Muurstraat helpt u graag online verder. Wij kunnen u helpen op het gebied van zoekmachine advertenties, optimalisatie van uw website of een nieuwe vormgeving. Om u maximaal te laten profiteren van de kansen die het internet uw bedrijf kunnen bieden, willen wij u graag de gratis SEO check aanbieden.

Laat hier onder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U loopt dan samen met ons uw website en online profielen door, waarna wij aan de hand van een technische analyse en marketing analyse de kansen voor u aanwijzen. Wij vertellen u graag meer onder leiding van een kopje koffie!

Wat is SEO?

SEO, de achterliggende techniek voor online vindbaarheid, staat voor Search Engine Optimalisation. Dit is niks anders dan een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die gedaan kunnen worden om een website of webshop maximaal vindbaar te maken binnen zoekmachine als Google, Bing of Yahoo. Dit kan gebeuren doormiddel van het toevoegen van alt-tags aan afbeeldingen, het optimaliseren van de laadsnelheid van de website of door het schrijven van teksten die gefocust zijn op bepaalde zoekwoorden. Deze technieken samen vormen SEO en maken zo uw website beter vindbaar voor een eventuele klant of relatie. Dit kan tevens lokaal worden ingericht, waardoor nieuwe klanten uit bijvoorbeeld Emmen u eerder bereik dan de concurrent.

SEO // SEA // SOCIAL

De kracht van online maximaal inzetten
voor uw onderneming

SEO Icon - Muurstraat
Zoekmachine optimalisatie
(SEO)
Het maximaal vindbaar maken van uw website doormiddel van slimme technieken en optimalisatie.
SEA icon - Muurstraat
Zoekmachine Advertenties
(SEA)
Adverteren op de juiste zoekwoorden om maximale vindbaarheid te garanderen.
Social Icon - Muurstraat
Social Media
beheer
In contact blijven met uw klantenkring en nieuwe klanten aantrekken, gemakkelijk & vertrouwd uitbesteedt.